Известие
Collapse
No announcement yet.
АЛФА 156 ПО-ЗДРАВА ОТ ПАСАТ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
Comment
-
Първоначално публикувано от wwweb Покажи съобщениеВ тази таблица въобще няма Алфа 156. Това означава, че тая кола въобще не се чупи156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
в тази таблица е на 64-то място заедно с БМВ 5.доста преди BMW 3Last edited by plamen petkov; d.m.y г., 17:19.
Comment
-
Абе, надеждността не е отличителна черта за Алфа, а поддръжката й си е направо солена, в сравнение с други по-масови коли. Тва, което впечатлява обаче, е пътното поведение, спирачките, динамиката, дизайна, богатото оборудване и въобще всичко, което създава удоволствие при шофирането, в нашите коли го има, а при повечето немски машини го няма.
Comment
-
Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщениеНа Б5 проблеми са му ходовата част, централно заключване и някой други ел. проблеми, така че нищо невероятно няма.156 разбира се няма нито един от гореизброените проблеми
Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
Audi A4 1.9 TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеАбе, надеждността не е отличителна черта за Алфа, а поддръжката й си е направо солена, в сравнение с други по-масови коли. Тва, което впечатлява обаче, е пътното поведение, спирачките, динамиката, дизайна, богатото оборудване и въобще всичко, което създава удоволствие при шофирането, в нашите коли го има, а при повечето немски машини го няма.Напълно съм съгласен с Теб!!! Който иска да си кара немските кошери! Въпрос на вкус!!!
sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Колеги, че сме маняци е така, че си обичаме кошовете и това е факт, но смея да твърдя че между немските и наще хубавици, става въпрос за 97-2000 г. производство, определено немските имат предимство, особено като здравина и поддръжка. Имал съм лично доста марки немски коли както и повечето ми приятели и от там изхожда това ми мнение.Вече е въпрос и на личен вкус, но има един чар
,една смесица от финес и агресия в Алфите,
заради които си заслужава човек да пренебрегне някои от недостатъците .
ALFA 156 2.4 JTD 140 PS THE BEST
Comment
-
Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщениеБлагодарим много за експертното мнение156 разбира се няма нито един от гореизброените проблеми
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеДа естествено,само дето точно 156 най-често влиза в сервиза,за какво ли не
http://mail.dir.bg/~tkm_digital/passat.pdf
Comment
Comment